Sunday 10 January 2016

BeFit: kahe kuuga bikiini-vormi!

Lugesin seda lauset juba eelmise aasta suvel.

Tegemist on meie kevad-suvisel perioodil kestnud konkursi uue etapiga ning ka seekord kuulutab ajakiri Fitness Hers välja võistluse naistele, kes on valmis väljakutseks kahe kuuga end parimasse kehavormi treenima.

Osalesin.
Aga ega sellest miskit muud head välja ei tulnud, kui hea kogemus, sissejuhatus.

Olin juba pool aastat enne seda teinud trenni ja konkurss saabus just sel hetkel, kui keha avastas, et peaks seisaku korraldama. Teate ju küll, et mingi hetk muutud üha väiksemaks/kergemaks, aga siis on STOPP. Jah. Niisiis. Sinna see jäigi.
Pärast seda trenni nii väga ei teinud. Teate ju küll, et härra või proua Motivatsioonipuudulikkus virutab meile vahel korralikult vastu pead ja 'kahtlastel' asjaoludel tunned end liialt nõrgana, et uuesti püsti tulla. Mõttetuid vabandusi, miks mitte ennast liigutada, oli sama palju kui karamellijäätises kaloreid.
Tuli sügis, talv, JÕULUD.
Jõulud Eestis. Üks jubedaim/mõnusaim lausnäostkõigesisseajasisem püha. Lisaks veel sellele, et ma polnud Eestis juba paar kuud käinud, pidin ju kõike korraga endale taastutvustama: pelmeenid, seljanka, kohukesed, kohupiimakreemid, mündijäätised, mulgi kapsas, praaaaaaad.. Oeh. Tuleb lausa rõõm, et olen taas oma teises kodus (riigis), kus sellist luksus-sööki ei leidu. Natuke nagu sohitegu, tundub, aga igal maal omad meelitavad kaloripommid..





Osalen.
Tean, et seekord tuleb sellest päris palju head välja! Ja 'uus etapp' kõlab paljulubavalt.

Kõik algas väikesest mustast kleidist.
Proovisin pisikest daamilikku ürbikut siis selga.
Halb mõte.
Enesetunde koha pealt.
Aga see oli justkui slap in the face, taasärkamine, et peaks jälle hakkama takistama kehal voldimäeks muutumist.

Täitsin ära Osalemisankeedi.
Mõned alustavad uusaasta resulotsioonide täitmist esimesel jaanuaril. Teised 2.veebruar. Kolmandad teevad lihtsalt nalja.
Mina alustan esmaspäeval. Minu konkurss algab 11.jaanuar (peaaegu nagu esimene jaanuar, aga topeltnägemisega), ja tehniliselt lõppeb 11.märts. Loodetavasti on selleks ajaks saanud sellest juba elustiil, ning ei kavatsegi lõppeda.






Mis on eesmärgiks? Superluks, ülihott, rannamimmu suvekeha.
Aga ausalt? Eesmärgiks on tegelikult saada tervemad juuksed, tugevam füüsis, head küüned, pikad ripsmed, vähem vistrikke, ning enam-vähem mitte-nii-valulik-teistel-vaadata bikiinikeha.
Söök on kõige alus. Ja trenn on selle tala. (Käib vist asi nii?)

TEEME (überkuuma ülirohelise taldrikutäie, liitritekaupa vee tarbimise, ja veel räme trennisweatingu) ÄRA 2016



3 comments:

  1. wwaaaas, u rly did it? aga mul on hea meel. ma söön atm, aga sydames on feelin et maailm saab päästetud while ma edasi rasvun :D

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/events/1501288080177211/

    ReplyDelete
  3. http://vetteletters.nl/wp-content/themes/vetteletters/images/misc/hamburgers/hamburger_triple_bacon.jpg

    ReplyDelete